AANGEBODEN TRAININGEN
Wij bieden regelmatig voor kleine groepen trainingen aan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, professionele ontwikkeling, organisatie ontwikkeling en leiderschap. Verschillende modules zijn mogelijk. De basis van de trainingen bestaat uit het verschaffen van inzicht in psychologische processen en verbindingstechnieken gericht op hoofd, hart en buik coherentie en meditatietechnieken om het geleerde ook in het (onder)bewuste te ankeren.

Trainingen uit onze praktijk
Resultaatsturing voor leidinggevenden
In deze training nemen we leidinggevenden mee in de kunst van het aansturen van individuen en groepen door middel van het richten op resultaat en het geven van eigen verantwoordelijkheid. De waarden die een team of organisatie realiseert is een van de belangrijkste drijfveren die motiveren en verbinden. Een gezamenlijk gedragen richting is effectiever dan een door een individu opgelegd idee of plan.

Op weg naar duurzaam geluk 
Voor individuen en groepen die meer uit zichzelf willen halen organiseren we de driedaagse training: Op weg naar duurzaam geluk. Deze training wordt verzorgd in samenwerking met Wilma Zeegers van Mijnik coaching & training. Deze training kent een vrije inschrijving. Deze training is bedoeld voor en geschikt voor iedereen die zijn of haar leven weer wil (her)ijken of verrijken, iedereen die last heeft van zich herhalende patronen of mensen die last hebben van negatieve gedachten of gevoelens over zichzelf of anderen. We werken met analyse modellen aan de hand van de logische niveau's van Gregory Bateson, doorspekt met meditatieve momenten en overgoten met NLP technieken. We doen dit in groepen van maximaal 8 deelnemers met minimaal twee trainers, zodat naast groepsprocessen de individuele processen voldoende aandacht krijgen. Voorts is er aandacht voor op maatgerichte natrajecten, indien nodig en gewenst.

Motivational chairmenship
Voor de boards of appeal van de Europese patent organisatie, een Europese rechtspraakorganisatie verzorgen we deze leiderschapsmodule  met daarin elementen van resultaatsturing, feedback technieken, motivatieskills, veel theorie en praktijk aan de hand van het gedachtengoed van Covey, Bateson en NLP technieken.

De rol van de advocaat in complexe scheidingssituaties
In deze training breng ik advocaten door middel van NLP interventies en systemisch werk in contact met de essentie van holistische geschillen beslechting.  Het doel is advocaten zelf te laten ervaren wat het effect van strijdende ouders is op hun kinderen. Onze missie is om meer kinderen te bescherming tegen beschadiging in een scheidingssituatie. Ook hier is heelheid het sleutelwoord. Een scheiding brengt een scheuring met zich mee, maar van daaruit is groei naar nieuwe heelheid mogelijk, voor alle individuen en voor het systeem. Erkenning voor wat er bij het systeem hoort en de (potentiele) heelheid zien is een belangrijke stap.


Vijf stappen naar heelheid
Deze nieuwe training wordt aangeboden voor groepen. Naast het één op één coachingsprogramma verzorgen we deze krachtige leergang ook in trainingsvorm voor groepen. Informeer naar de voorwaarden.