Aanbod
Ik zie mezelf als een coach voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Als je last hebt van patronen in je leven, angst of stress en je wil meer rust en innerlijke vrede of geluk ervaren kun je bij mij terecht. In de regel heb je aan een paar sessies genoeg. Naast algemene coaching heb ik een paar specifieke hele krachtige programma’s ontwikkeld.
Vanuit een combinatie van NLP technieken, Mbraining, systemisch werk en het werken met ademhalingstechnieken en energie heb ik een uniek coachingstraject ontwikkeld, de vijf stappen naar heelheid. De stappen volgen een logische en congruente opbouw, waarbij elke stap een verdieping is op de voorafgaande stap. Bij elke stap wordt de weg naar de interne binnen wereld dieper en tegelijk de uitzoom op het eigen proces en daarmee het verkrijgen van inzicht in de effectiviteit of de belemmering door eigen oordelen, overtuigingen en perceptie groter. Door de combinatie van het verkrijgen van cognitief inzicht in combinatie met ademhalingsoefeningen en lichaamsbewustzijn, onder geleide meditatie wordt niet alleen keuze vrijheid gecreëerd maar ontstaan ook daadwerkelijk nieuwe inzichten, overtuigingen en nieuw gedragsrepertoire.

De stappen
De vijf stappen zijn: 
1 Hoe doe ik mezelf? Deze stap is een analyse van de voorkeursstijl in denken, voelen en doen.
2 Hoe sta ik in een systeem? Deze stap is een analyse van de plek die in systemen wordt ingenomen en het effect ervan.
3 Wat is het diepste verlangen en wat is de grootste angst? Bij deze stap duiken we naar de diepste drijfveren.
Uit de eerste drie stappen ontstaat een gedetailleerd beeld van de gewenste situatie en de blokkades om daar te komen, daarmee wordt duidelijk welke verandering wordt gewenst. Bij elke stap brengen we met een naar binnen gerichte ademhalingsoefening en een gerichte oefening op hoofd, hart en buik intelligentie en energie al veranderingen aan op diepere lagen van cognitief en lichaamsbewust zijn. ( en onderbewustzijn)
4 In de vierde stap integreren we de gewenste overtuigingen via een volledig Mbit proces in de hoofd, hart en buik intelligentie en creeeren we conherentie en congruentie.
5 De laatste stap is een stap waar de diepere betekenis in het leven in beeld wordt gebracht, de ultieme uitzoom.

Het doorlopen van de vijf stappen leidt tot een volledig eigenaarschap van denken, voelen en doen en geeft maximale keuze vrijheid om met triggers en prikkels om te gaan. In de regel zijn vijf coachings sessies voldoende voor een duurzaam gevoel van vrijheid en rust, soms vragen diepgewortelde overtuigingen of blokkades een extra stap. Dit maakt deze methodiek krachtig, snel en werkend op de diepste lagen van lichaam en geest en ontstaat er een gevoel van universele verbondenheid.

Het verwerven van EGO meesterschap 
Nieuw in mijn coachingsaanbod is het coachprogramma: Sluit vriendschap met je ego. In dit coachprogramma leer ik je in verschillende lagen van bewustzijn te stappen en te variëren in de oordelen en overtuigingen waarmee jij je in die verschillende bewustzijnslagen kunt identificeren. Zou leer je in een fractie van een seconde een andere IK identificatie te voelen en te omarmen. Dit helpt om vanuit situaties die jou in angst of stress zetten of in een oude pijn of oud patroon laten stappen contact te maken met de verbindende en oordeelsvrije energie van jouw hart. Je gaat daardoor keuze vrijheid ervaren ten aanzien van het IK beeld waar je in wil stappen en daarmee bij het gevoel dat je wilt ervaren. ik noem dit ook het verwerven van EGO meesterschap, je kiest voor je ego.