Move to happiness!

Een prachtig evenement tot stand gebracht in samenwerking met Kitty Janssen van Recolour Yourself en Whitney Raaijmakers dat plaatsvond op 6 oktober 2019 met fantastische assistentie door Heather Bean. Op de prachtige locatie van Kasteel de Berckt hebben ruim 100 man kunnen genieten van een dag vol met inspirerende sprekers en workshops. Een prachtige opening werd gedaan door trompettist en artiest Andre Heuvelman samen met Duko. Een vloedgolf van energie en verbinding vloog door de zaal. Ferry Zandvliet sloot na de eerste rond workshops aan met een bewogen verhaal over de aanslag destijds in de Bataclan in Parijs, waar hij was en hij kan het navertellen. Bijzonder is de band die hij nadien heeft opgebouwd met de vader van een van de terroristen. Na de lunch met daarbij de inspiratiemarkt kwam Wilbert Molenaar op het podium met zijn verhaal over zijn overleden zus waar hij als later geborene de plaats van ingenomen had en wat hem een systemisch stempel had gegeven. Mooi hoe hij zich daaraan heeft ontworsteld en hoe de relatie met zijn echtgenote hem daarin heeft geholpen om te helen. Het belang van onze hartsenergie en hoe kwetsbaarheid een kracht is waren goed voelbaar.

De dag werd op voortreffelijke wijze afgesloten door Joseph Oubelkaz met zijn aangrijpende verhaal over zijn jarenlange verblijf in een Marokkaanse gevangenis als onschuldig mens en de manier waarop hier daarmee is omgegaan.

 

Dankbaar waren we voor deze prachtige sprekers en voor de workshops. De adem workshops werden verzorgd door Edwin den Breejen en Paul Lenferink, beweging en dans door Brigitte Zink, vechtsport door Heidi van Kampen, meditatie door Peter Winteraeken en Nicki van Heugten en regisseer je eigen leven door Milan Somers.

In Voorbereiding: "Wonderen bestaan"

Om in de gaten te houden, nog rijpend als gedachtegoed, maar ongeduldig om te worden gemanifesteerd een evenement met elementen van een cursus in wonderen, familieopstellingen, de kracht van reiki en quantum touch, meditatie en yoga! Voor iedereen die wonderen wil ervaren, het wonder van de universele liefde als krachtbron in jezelf, de verstilling, de rust en de vrede! Uitvoering verwacht in 2025!